SCT BLOG SCT blog

SCT blog

SCT blog

Ideja da se postavi blog postoji odavno ali nedostatak vremena odložio je ovu ideju sve do danas. Pa da krenemo sa pisanjem.
U ovom trenutku na internetu postoji na stotine stranica na našem jeziku a koje se bave automobilizmom. Mnoge informacije iznete na tim stranicama nisu tačne zato što autori tekstova nemaju mnogo dodira sa servisiranjem i tuniranjem vozila. I veome često su tekstovi samo prevod nekih stranih sajtova. Iz tog razloga ja želim da nešto napišem kao neko ko piše iz ličnog iskustva a ne kao prevodilac. Više od 10 godina aktivno se bavim prilagođavanjem softvera koji upravlja radom motora, auto dijagnostikom, izradom softverskih alata za modifikacije softvera… I poslednjih godina upravljam radom servisa.
Za sve ove godine stekao sam mnoga znanja i iskustva, stičem ih svakodnevno. A ona iskustva koja sam elaborirao želim da podelim sa vama na ovom blogu.
Dakle svi tekstovi napisani na stranicama bloga ne predstavljaju stav firme Safe Chip Tuning d.o.o. već moje lično mišljnje kao autora tekstova. To znači da neke stvari mogu biti i netačne jer nemaju naučnu i pravno osnovu. Jednostavno ja iz svog iskustva tako nešto doživljavam. Da li sam u pravu procenite sami.

Loading